DIRECT NAAR

 

REIS DOOR DE NACHT 2024

 

VIER DE MIDZOMERNACHT 2024 OP EEN BIJZONDERE PLAATS

In het monumentale Gedenkpark in de Heilig Land Stichting gaan we op 29 juni 2024 de midzomer met muziek en verhalen van een buitengewoon feeëriek kader voorzien. In de avond en nacht vormt het park voor de vierde keer het decor van een muzikale reis die de bezoekers meevoert van de uitbundigheid van de zomer naar een sfeer van verstilling en inkeer. Terwijl het laatste zonlicht langzaam verdwijnt en de schemering invalt, worden op verschillende plaatsen in het park korte presentaties geboden. Dit locatieproject is een gezamenlijk initiatief van het Begraafpark Heilig Land Stichting en het Projectkoor Gelderland.

 

In de editie 2024 van Reis door de Nacht is het thema Thuiskomen de rode draad. 

 

Ensemblezang in een kleine groep, buiten, vraagt andere kwaliteiten van je stem en van jou als zanger. Dit jaar starten we begin april met de voorbereidingen en bieden we de ensembles een aantal uren coaching aan van Wolfgang Lange. We streven ernaar een mannen-, vrouwen en gemengd ensemble samen te stellen. Lijkt deze uitdaging je wel iets, meld je dan aan voor Reis door de Nacht. 

Voor elk ensemble zoeken we een meezingend aanvoerder die toon en tempo aangeeft aan de groep. Heb je ervaring op dit gebied, vermeld dit dan bij je inschrijving. Heb je toch liever een koor om je heen en is een klein ensemble nog iets te hoog gegrepen, dan kun je je ook aanmelden voor het grote koor dat de avond opent en afsluit. 

De opzet van de avond is afhankelijk van de reacties. Heb je belangstelling als ensemblezanger, aanvoerder en/of grootkoor zanger, stuur dan een mail naar koorleider@projectkoorgelderland.nl.  We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

Repetities

zaterdag 6 april (10-16 uur) startrepetitie

zaterdag 20 apr (10-15 uur)

zaterdag 25 mei (10-15 uur)

zaterdag 8 juni (10-15 uur)

vrijdag 14 juni (19-22 uur)

zaterdag 22 juni (10-16 uur)

 

Generale

donderdag 27 juni (19-22 uur)

 

Reis door de Nacht

vrijdag 28 juni en/of zaterdag 29 juni


We onderzoeken momenteel de mogelijkheid Reis door de Nacht op twee achtereenvolgende avonden uit te voeren (28 en 29 juni).

 

Deelnamekosten NTB

 

GELREPAS EN MEEDOEN-REGELING NIJMEGEN

Ben je in het bezit van de Gelrepas of kom je in aanmerking voor Meedoen-Regeling van de Gemeente

Nijmegen dan kun je tegen een gereduceerd tarief aan dit project deelnemen. 

 

Reageer via Facebook of Twitter