Najaarsproject The Four Seasons: inschrijving geopend!

Als we nog maar net de Reis door de Nacht hebben afgerond, gaan we op 8 juli alweer van start met de repetities voor ons herfstproject The Four Seasons. Eigenlijk een plan dat we eerder dit voorjaar hadden willen uitvoeren, nu in de herkansing: een a capella-project met Engelse partsongs. Enigszins vergelijkbaar met het succesvolle project Take the Village Road dat we 4 jaar geleden hebben uitgevoerd; het nieuwe project ontleent daar ook enkele onderdelen aan.

De inhoudelijke lijn is een gang door de seizoenen, vanaf de herfst naar de zomer, aan de hand van songs vanaf ca. 1800 tot eind 20e eeuw. De emoties die de veranderingen in de natuur oproepen, zijn een inspiratiebron voor dichters en componisten van zeer verschillende aard. En alle aspecten van het leven komen aan bod: liefde en verlangen, afscheid nemen en verlies, sterven en weer opstaan. Stilistisch en inhoudelijk zeer gevarieerd, van eenvoudig en smaakvol tot uitdagend en bijzonder. Dirigent is Wouter Verhage, die we kennen van zijn optreden als vervanger in het project The Birth of Music, en die op dit moment indruk maakt met zijn artistieke en vindingrijke leiding van het project Reis door de Nacht. Alleen daarom al zou je deze kans op een project onder zijn leiding niet mogen missen!

Lees alle details op de projectpagina The Four Seasons waar je je ook meteen kunt aanmelden. Diverse zangers hebben zich al ingeschreven voor dit bijzondere a capella project  en er kunnen er nog meer bij. We kunnen maximaal 40 zangers plaatsen, dus wacht niet te lang!

 

Najaarsproject The Four Seasons: inschrijving geopend!