Reis door de nacht wordt herpland

Na een periode van intensieve en zeer ideeënrijke voorbereiding hebben we besloten het project Reis door de nacht naar een volgend seizoen te verplaatsen. De belangrijkste reden is het gebrek aan deelnemers in het koor in deze periode van het jaar. We zijn ondanks alle wervingsacties op 18 deelnemers blijven steken. Daarmee kunnen we niet het project realiseren dat ons voor ogen stond.


Er is ondertussen al heel wat werk verzet: we hebben dirigent Marc Buijs aangetrokken om het koor in dit project te leiden. Voor de regie van alle onderdelen op deze lokatie tekent Ton ten Böhmer, die PKG als luisteraar van Engraved in my heart al een warm hart toedraagt (hoe kan het ook anders). Directeur van het Gedenkpark Marieke van Baarle zet alle facilitaire middelen in om het project te ondersteunen.  En we hebben toezeggingen van een aantal getalenteerde jonge podiumkunstenaars om hun bijdrage aan het concept te leveren.

Gelukkig is er bij projectzangers veel enthousiasme gebleken voor een dergelijk project op een bijzondere lokatie. En dat stimuleert de initiatiefnemers om het idee niet los te laten maar door te dragen naar een passende gelegenheid in een volgend seizoen. Dat geeft alle zangers die nu helaas geen mogelijkheid zagen aan het project deel te nemen een herkansing. Nieuwsgierig geworden? Hou dan deze rubriek en de website goed in de gaten!

Reis door de nacht wordt herpland