Kerstproject 2016: nu aanmelden!

De succesvolle samenwerking met het SymfonieOrkest Nijmegen in het project Van Hartenband en Hemeltroost krijgt (zoals eerder aangekondigd) een vervolg. Direct na de eerste gezamenlijke repetitie was het wederzijds enthousiasme groot: na jaren van afstandelijkheid hebben we elkaar weer teruggevonden in een kwalitatief hoogstaande productie. Dat momentum mocht niet ongebruikt blijven liggen: het Symfonieorkest heeft het Projectkoor samen met het Zuid Nederlands Concert Koor uitgenodigd om de traditionele matinee op 2e Kerstdag in de Stevenskerk in Nijmegen te verzorgen. Met Puccini’s Messa di Gloria als hoofdschotel.

stevenskerk_391573
Het concert op 2e Kerstdag in de Stevenskerk is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt voor het orkest. De prachtig gerestaureerde kerk vormt het stemmige decor voor een van de drukst bezochte evenementen tijdens de Kerstdagen. Al vanaf een uur vóór het concert loopt de kerk vol, een koperkwartet speelt Kerstliederen, het is een meet-and-greet voor cultuurminnend Nijmegen en wijde omstreken.

Alle details van het project (dat we doeltreffend Gloria! hebben gedoopt) vind je terug op de website van PKG. Repetitiedata en -tijden, de dirigent en de inzeper, solisten en – niet onbelangrijk – de deelnamekosten van het project.

Wacht niet te lang met aanmelden want de inschrijving sluit al op 1 september!

Kerstproject 2016: nu aanmelden!