Kaartverkoop ‘Reis door de Nacht’ gestart

Vanwege het eerdere succes gaan we opnieuw op ‘Reis door de Nacht’. Met een nieuw repertoire komen onze zangers en muzikanten op 22 juni naar het prachtige Begraaf- en Gedenkpark Heilig Land Stichting om samen met u de zonnewende te beleven.

Alle bezoekers worden verwelkomd met koffie/thee en onder de indrukwekkende beuk opent het voltallige koor de avond. Terwijl het laatste zonlicht langzaam verdwijnt tussen de bomen en de schemering invalt, gaan bezoekers in kleine groepjes te voet en onder leiding van een gids, langs bij vocale ensembles en instrumentalisten die zich hebben opgesteld in de indrukwekkende natuur.

Om te luisteren naar Scandinavische en Jiddische liederen, maar ook naar liederen uit de Balkan. Een carrousel aan luisteraars trekt gedurende anderhalf uur door het Begraafpark. Tijdens het invallen van de avond laat u in verstilling de muzikale presentaties die tot een samenhangend geheel zijn gesmeed, tot u komen. Met het voltallige koor en alle instrumentalisten wordt de reis afgesloten.

Het programma is speciaal voor deze nocturne samengesteld rond het thema van de zonnewende en biedt plaats aan een beperkt aantal bezoekers. Bestel dus tijdig een muzikaal reisbewijs!

Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de website en op de avond zelf aan de kassa.

Datum:               vrijdag 22 juni 2018
Aanvang:           19.30 uur inloop met koffie/thee
                             20.15 uur start ‘Reis door de Nacht’
Adres:                  Mgr. Suyslaan 4    6564 BV Heilig Landstichting
Entree:                € 27,50 aan de kassa, € 22,50 in de voorverkoop via projectkoorgelderland.nl

 

Kaartverkoop ‘Reis door de Nacht’ gestart