Kaartverkoop Kerstmatinee op volle toeren

Afgelopen maand zijn we gestart met de repetities voor de Kerstmatinee in de Stevenskerk. En het werd direct een feestje: meteen vanaf de eerste tedere Kyrie-inzet rolde de muziek schijnbaar moeiteloos uit de harten en kelen van de zangers. De Messa di Gloria vormde de hoofdmoot van het concertprogramma tijdens de wintertournee in Estland van de gecombineerde koren PKG en ZNCK. Wonderlijk hoe dan die muziek in je hersencellen genesteld blijkt te zijn; ook driekwart jaar later kun je het bijna met je ogen dicht reproduceren. Alle emoties, alle sierlijke buigingen en fijne gestes waar de muziek van Puccini zo rijk aan is – het is er allemaal nog.  Voeg daarbij dat de zangersgroep elkaar voor het eerst na de Estlandtournee weer zag, en je kunt je iets voorstellen van de deep sense of recognition die zich van het koor meester maakte. Een ideale voedingsbodem voor een magistrale uitvoering op Tweede Kerstdag. Samen met het SymfonieOrkest Nijmegen, onder leiding van de nieuwe, jonge chefdirigent Frans-Aert Burgghraef, en met de solisten Léon van Liere en Joep van Geffen moet dit wel een concert als een warm bad worden!

Intussen is de kaartverkoop voor de matinee begonnen. Wees er snel bij, want dit jaarlijks terugkerende Kerstconcert in de monumentale Stevenskerk is zeer geliefd bij het Nijmeegse publiek. De ervaring leert dat er vaak meer dan 600 muziekliefhebbers op af komen. En zeker met deze prachtige, lichtvoetige en o zo Italiaanse mis op het programma, mag er een run op de kaartjes verwacht worden. Zorg ervoor dat je dit bijzondere evenement op 2e Kerstdag niet mist!
Kaartjes à € 15 (CJP/studenten € 12,50) zijn te bestellen rechtstreeks op de website van het SymfonieOrkest Nijmegen. De kaartjes die online besteld en betaald zijn,  worden gratis verstuurd of kunnen worden opgehaald bij de kassa voorafgaand aan het concert. Kaartjes zijn tevens vanaf begin december verkrijgbaar bij Boekhandel Roelants (Van Broeckhuysenstraat 34 in Nijmegen).

Kaartverkoop Kerstmatinee op volle toeren