Even voorstellen: Kees Verhoeven penningmeester

Sinds april 2018 heeft Stichting Projectkoor Gelderland een nieuw bestuurslid en penningmeester. Kees Verhoeven neemt de plaats in van Paul Cousijn die deze taak met veel inzet heeft gedaan maar onvoldoende tijd heeft om dit werk te combineren met een privéleven waarin het maken van verre en lange reizen tot zijn passie behoren.
Kees Verhoeven heeft met respect en dank het door Paul overgedragen werk en aanvaard.

“De jaarrekeningen tot en met 2017 van enkele –financieel moeilijke- jaren zijn opgeleverd en er zijn handvatten voor het opstellen van solide projectbegrotingen voor PKG. Inmiddels is er een begin van een steviger basis voor de toekomst van het 20-jarige projectkoor. Het is mijn doel om dit fundament samen met de andere bestuursleden, verder te versterken zodat de ambities van PKG (voor deelnemers en bezoekers van hun mooie optredens) gerealiseerd kunnen worden. Vooral een sterk risicomanagement en een gedegen begrotingsdiscipline zijn noodzakelijk om die toekomst ook financieel mogelijk te maken.”

Kees Verhoeven (1953) was tot vier jaar geleden actief als zelfstandig programma- en interim manager voor Organisatie- en ICT-vraagstukken bij grote organisaties in bedrijfsleven en overheid. Als wetenschapper en econometrist begon hij in de jaren tachtig in managementfuncties in de toen opkomende ICT dienstverlening. Tot 1996 was hij directeur van het verzelfstandigde RijksComputerCentrum in Apeldoorn. Kees heeft een brede interesse en draagt het projectkoor een warm hart toe (“als ik maar niet zelf hoef te zingen, want dat kan ik niet…”). Hij heeft deel uitgemaakt van verschillende besturen en is nu nog extern examinator van een MBA-opleiding. Samen met zijn vriendin geniet hij van zijn vakanties waarbij Italië het favoriete (en meestal zonnige) reisdoel is.

Even voorstellen: Kees Verhoeven penningmeester