Beter zingen?

Projectkoor Gelderland verzorgt jaarlijks twee tot drie projecten voor zangers met inzet en een goede stem. In drie maanden studeren we een project in, tweewekelijks op 6 zaterdagen, van 10 tot 15 uur in Elst.De korte repetitietrajecten zijn interessant voor zangers die extra uitdaging zoeken naast hun vaste koor èn voor zangers die zich niet aan een vast koor willen verbinden. Voorbeelduitvoeringen, bladmuziek en oefenbestanden mailen we je. Daarmee wordt een goede voorbereiding voorafgaand aan een project een stuk gemakkelijker. Maar we doen nog meer!

Uitnodiging najaarsprogramma 2019

Naast èn als deel van de projecten bieden we een koorscholingsprogramma aan. Of je nu een gevorderde amateur bent of een enthousiasteling die samen zingen in een koor wil uitproberen.

Kom kennismaken op zaterdag 2 november 10 tot 14 uur

Op deze dag zingen we enkele stukken die een voorproefje zijn van het Voorjaarsproject 2020. Kosten € 10, locatie “Onder de Toren” in Elst. Alle stemgroepen zijn welkom. Aanmelden? Mail vóór 18 oktober naar inschrijving@projectkoorgelderland.nl  Als je betaald hebt ontvang je bladmuziek en oefenmidi’s.

Koorscholing voor mannen en vrouwen

Koorscholing en elkaar leren kennen is het doel van de Mannendag (TB) en de Vrouwendag (SA). Gewerkt wordt aan een klein afwisselend programma dat raakt aan alle aspecten van koorzang en stemvorming. Voor beide dagen geldt open inschrijving en thuis noten studeren (midi’s beschikbaar). Kosten € 25, locatie “Onder de Toren” in Elst. Aanmelden? Mail vóór 25 oktober naar inschrijving@projectkoorgelderland.nl  Vermeld daarbij ook je stemgroep.

Tenoren en bassen op zaterdag 9 november 10 tot 15 uur
Op het programma staan: Verbum supernum (Gregoriaans), De profundis (Arvo Pärt), Down by the Sally Gardens (John Rutter) en Ma tulen hilja (Cyrillus Kreek).

Sopranen en alten op zaterdag 23 november 10 tot 15 uur
Op het programma staan: Swansong & Riddle (Bob Chilcott), Stars (Erik Esenvalds),  Dindaru, dandaru, ozolini (Valda Zilvera) en Ave Maria (Manuscript aus Selden).

Beter zingen?