Aanmeldtermijn Mahler 2 verlengd

De aanmeldingen voor Auferstehung, het gezamenlijke project van het Projectkoor Gelderland en het Zuid Nederlands Concert Koor zijn – na een aarzelende start – goed op gang gekomen. Net na de jaarwisseling stonden er 85 zangers en zangeressen op de lijst (waarvan 25 PKG’ers). Maar dat zijn er nog niet genoeg om een echt Mahlerkoor uit te vormen. Met name het aandeel aanmeldingen vanuit PKG kan nog wel wat omhoog!

Zie je jezelf hier al tussen staan? Dat kan nog!!

vocalweb_Ku3Ov7_mahler2

In overleg met Rick Muselaers hebben we besloten de aanmeldtermijn nog te verlengen tot 1 maart 2015.
Dus grijp die kans, waarvan je misschien al dacht dat hij definitief voorbij was… Oefenbestanden en de bladmuziek staan inmiddels op de website (kijk bij het project Auferstehung onder Oefenbestanden en Documentatie). Dus je kunt je een goed beeld vormen van wat het qua noten inhoudt.

Audities zijn op 7 maart in de regio Arnhem/Nijmegen, op 8 en 15 maart in Breda. Je zult dan zeker worden gevraagd een deel uit de Mahler-partij te zingen, so be prepared!

De repetities zijn in Eindhoven, dat is mooi in het midden tussen Arnhem en Breda. Vóór de eerste repetitie plannen we in Elst nog een studiedag op de Mahler-partijen met Onno van Ameijde.

Aanmelden doe je eenvoudig door op de projectpagina Auferstehung de tab Aanmelden aan te klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar een aanmeldformulier op de site van onze partner ZNCK. Even invullen en klaar is Kees.

Aanmeldtermijn Mahler 2 verlengd