2021 project Waterbeertje

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en PKG voelt voor ons haast als een waterbeertje, het microscopisch kleine diertje dat in een schijndode staat jarenlang kan overleven.
Wij denken namelijk dat met elkaar zingen binnenkort weer mogelijk is.
 
We zoeken daarbij naar een flexibele vorm waarin we organiseren wat er nu mogelijk is en meebewegen bij gewijzigde omstandigheden. We zetten in op een aanloopproject dat we Waterbeertje noemen en zingen in kwartetten/octetten onder leiding van Wolfgang Lange.

In de meest gunstige omstandigheden koppelen we het aan het project Reis door de Nacht. Het streven is dan om na de zomer het project af te ronden met een repetitieweekend én een buitenconcert op Begraafpark Heilig Land Stichting. Blijkt dit niet mogelijk dan sluiten we Waterbeertje in elk geval af met een presentatie aan elkaar vóór de zomer op het Begraafpark. Dit is ons plan:
 
Gezamenlijke start op zondag 6 juni 11.00 uur
Graag ontmoeten ontmoeten we onze zangers weer, (hopelijk buiten) op het terras bij de Piet Gerritszaal op Heilig Land Stichting. We houden ons aan de COVID maatregelen, schenken koffie en vragen iedereen mee te denken over vorm en inhoud van Waterbeertje. We hopen zoveel mogelijk zangers weer te zien en eventueel kun je je ook op deze dag nog opgeven.

Kijk voor aanvullende informatie bij het project Reis door de Nacht 2021

2021 project  Waterbeertje