2018 Magnificat!

 

De Kerstmatinee in de Stevenskerk, een meet-and-greet voor cultuurminnend Nijmegen en wijde omstreken. Het concert op 2e Kerstdag  is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt voor het SymfonieOrkest Nijmegen. Het orkest heeft Projectkoor Gelderland met partner ZNCK uitgenodigd om dit feest op 26 december 2018 mee te komen vieren met het Magnificat van Rutter op de lessenaar!

Afstoffen en opfrissen

Na het succes in 2012 met dit prachtige werk, gaan we nu opnieuw voor een feestelijk groot koor van minimaal 50 zangers (maar meer mag ook). Afstoffen en opfrissen voor diegenen die meegedaan hebben met A Lovely Rose in 2012, en flink studeren voor “nieuwelingen”.

Dirigenten

Het koor wordt ‘ingezeept’ door Rick Muselaers, de vaste dirigent van het ZNCK. De uitvoering in Nijmegen staat onder leiding van Frans-Aert Burghgraef, dirigent van Symfonieorkest Nijmegen.

Soliste

Francine van der Heijden, sopraan, zal de solopartijen voor haar rekening nemen.

Aanmelden en repetitieperiode

Ben je geïnteresseerd, reserveer dan alvast 8 september, 3 november, 8, 15, 17 en 26 december in je agenda. Het grootste deel van de repetities vindt plaats in Rosmalen en sluit aan op de repetities voor het Stabat Mater van Rossini (concert 24 november in Breda).

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 augustus.
Kosten voor deelname € 49,50 (excl. bladmuziek).

De projectpagina op de website is bijna klaar, nog even geduld…

2018 Magnificat!