Disclaimer

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Het Projectkoor Gelderland is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg zou kunnen zijn van informatie op deze site. Ondanks zorgvuldige controle van de content aanvaardt Projectkoor Gelderland geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van gelinkte pagina’s zijn uitsluitend hun exploitanten verantwoordelijk.

Wij hebben ons best gedaan om alle auteurs en rechthebbenden van de inhoud van deze site te vermelden op de colofon pagina.
Mogelijke rechthebbenden die niet vermeld staan worden verzocht contact op te nemen met het Projectkoor Gelderland.

Gegevensbescherming

Ons privacybeleid is in overeenstemming met de wet Algemene Verordering Gegevens (AVG d.d. 25 mei 2018), maakt deel uit van de website www.projectkoorgelderland.nl en regelt de verzameling en het gebruik van uw persoonlijke gegevens. Bij het gebruik van deze  website stemt u in met de hier beschreven praktijken.

Verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens in het kort

Elk element binnen de website www.projectkoorgelderland.nl bevat een automatische  opslag van uw IP. Dit is niet zichtbaar voor derden en interne processen. De website www.projectkoorgelderland.nl  verzamelt en gebruikt uw persoonlijke gegevens voor het functioneren van de website  en om de vereiste service te verlenen. Tevens om u zo nodig te informeren  over nieuwe projecten, producten, functies en diensten van Projectkoor Gelderland. De Stichting Projectkoor Gelderland zal de opgeslagen gegevens noch verkopen noch verhuren of gratis verstrekken aan derde partijen.